Nieuws  

Meedoen  

Dit was 2013  

Dit was 2012  

Dit was 2011  

Dit was 2010  

Dit Was 2009  

Dit was 2008  

Dit was 2007  

Bestuur  

Archief  

Contact  

Meer Monnickendam:


Oud-Monnickendam

SPWE


Buurtvereniging binnenstad MonnickendamBestuurCees Beets
Leider

Cees Beets

Wat is er mooier dan samen iets doen. En dan nog in het hartje van Monnickendam. Als je dan gevraagd wordt om in het bestuur van de Dammers en Dijckers plaats te nemen zeg je geen nee. Met veel plezier onderhouden we de havenverlichting, organiseren we koninginnedagspelen, de buurtbarbeque en veel meer. Kortom, met de buurtvereniging Dammers en Dijckers is het nog beter toeven in Monnickendam.


Ton Meijer
Touwtrekker

Ton Meijer

Toen ik in 2003 gevraagd ben om buurtmeester te worden, heb ik direct "ja" gezegd. Als ik toen had geweten wat mij allemaal te wachten stond...
De buurt kreeg de naam 'Dammers & Dijkers' en we stichtten de buurtvereniging. Het is heel erg leuk om als spil voor de buurt te fungeren en allerlei activiteiten te organiseren. Het brengt mensen tot elkaar en verhoogd de saamhorigheid.


Claudia Meij
Geldteller

Claudia Meij

Ik ben penningmeester.


John Dekker


John DekkerMarcella van Zaanen
Reporter

Marcella van Zaanen

Samen met mijn man Evert zet ik me met veel plezier in voor de Dammers en Dijckers. Onze favoriete activiteiten zijn is het organiseren van de tonnerace, de koebootrace en de catering op 30 april. Mede dankzij deze activiteteiten is Koninginnedag uitgegroeid tot een gezellige happening in de oude stad! En als we het over gezelligheid in de oude stad hebben, laten we dan voorals de sfeerverlichting rondom de haven niet vergeten, ook een bijdrage van de buurtvereniging.


Elsa Koerse
Webwever

Elsa Koerse-WeverGarrelt Bont
Steunbalk

Garrelt Bont

Ik hou wel van een feestje, daarom meldde ik me destijds aan om mee te helpen tijdens de festiviteiten ter ere van het 600-jarig bestaan van Monnickendam in 1955. Daarna meldde ik me ook voor de Slag om de Zuiderzee em de Stadsfeesten van 2005. Nu zijn er de Dammers en Dijckers en tja, dan doe ik natuurlijk ook weer mee. Ik hou gewoon van feestje.